Παρακολούθησε κι εσύ το Student Ambassador Πρόγραμμα του IMI!

Παρακολούθησε κι εσύ το Student Ambassador Πρόγραμμα του IMI!

Παρακολούθησε κι εσύ το Student Ambassador Πρόγραμμα του IMI!

 

Η Etoile ανακοινώνει το νέο Student Ambassador Πρόγραμμα σε συνεργασία με το Ιnternational Management Institute Switzerland, ένα από τα κορυφαία Εκπαιδευτήρια για Ξενοδοχειακές Σπουδές στον κόσμο.

Στην Etoile, οι καλύτεροι σπουδαστές Ξενοδοχειακών έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια μοναδική εκπαιδευτική εμπειρία στην Ελβετία από τις 20 μέχρι και τις 24 Νοεμβρίου 2017.

Παρακολούθηση μαθημάτων, Masterclasses από top καθηγητές, mentoring, ξεναγήσεις στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις  του IMI και στη γραφική Λουκέρνη, κρουαζιέρα στη λίμνη, επίσκεψη σε ένα από τα πιο γνωστά εργοστάσια σοκολάτας στην Ελβετία και πολλά ακόμα, συνθέτουν ένα πλούσιο πρόγραμμα που κάθε μελλοντικός επαγγελματίας στον κλάδο του Τουρισμού θα ήθελε να παρακολουθήσει.

Η Etoile ξεχωρίζει στην αγορά της Εκπαίδευσης για τα καινοτόμα προγράμματα που προσφέρει στους σπουδαστές της αλλά και για τις κορυφαίες διεθνείς συνεργασίες.

Κάνε κι εσύ την εγγραφή σου στο πρόγραμμα σπουδών «Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων & Επιχειρήσεων Φιλοξενίας» της Etoile και μια λαμπρή καριέρα σε περιμένει!