Παράταση Υποτροφιών – Μέριμνα για τους Πληγέντες

Παράταση Υποτροφιών – Μέριμνα για τους Πληγέντες

ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΩΝ – ΜΕΡΙΜΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ

Το I.ΙΕΚ Etoile, ο Εξειδικευμένος Εκπαιδευτικός Όμιλος στη Γαστρονομία και τις Ξενοδοχειακές Σπουδές, ανακοίνωσε στις 15 Ιουλίου 2018 την έναρξη ηλεκτρονικής υποδοχής αιτήσεων Υποτροφιών για τη διετή σπουδαστική περίοδο 2018 – 2020 για τις ειδικότητες της Μαγειρικής Τέχνης (Αρχιμάγειρας – Chef), Αρτοποιίας / Ζαχαροπλαστικής (Pastry Chef) και Τεχνικού Τουριστικών Μονάδων & Υπηρεσιών Φιλοξενίας.

Στο πλαίσιο της αρωγής της σχολής προς τους πληγέντες των πυρκαγιών στην Κινέττα, το Μάτι και τον Νέο Βουντζά ανακοινώνει τη διάθεση επιπλέον αριθμού ολικών υποτροφιών (όσων απαιτηθούν) ειδικά για τους πληγέντες και τις οικογένειές τους. Αντίστοιχη μέριμνα λαμβάνεται και για τους ενεργούς σπουδαστές που επλήγησαν.

Επιπλέον, η Σχολή παρατείνει την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων ως και την Κυριακή 19 Αυγούστου 2018 για όλους τους υποψηφίους.

Αισθανόμαστε ειλικρινά θλίψη για τις απώλειες των συνανθρώπων μας και για όλους, όσοι επηρεάστηκαν από την καταστροφή.

Το Ι.ΙΕΚ Etoile είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος (άδεια λειτουργίας 120868/ΙΑ ΦΕΚ 2279 ΤΕΥΧΟΣ Β 12 Σεπτεμβρίου 2013) και απόλυτα ισότιμο ως προς τα Δημόσια ΙΕΚ. Ως εκ τούτου, οι άρρενες στρατεύσιμοι σπουδαστές του Ι.ΙΕΚ Etoile δικαιούνται αναβολής στρατεύσεως, ενώ διατηρούν και το δικαίωμα παραμονής τους στον ασφαλιστικό φορέα των γονέων, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε αυτόν.

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: https://etoile.edu.gr/ypotrofies-etoile-2018/

Πληροφορίες για το κοινό: society@etoile.edu.gr και στο τηλ. 2109271130

Πληροφορίες για τους συντάκτες: κα Νάντια Σουφλή, τηλ. 2109271130