Επιδοτούμενο Σεμινάριο στην εκμάθηση λογισμικού διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων για Λογιστές και Στελέχη Ξενοδοχείων

Επιδοτούμενο Σεμινάριο στην εκμάθηση λογισμικού διαχείρισης ξενοδοχειακών μονάδων για Λογιστές και Στελέχη Ξενοδοχείων

Ο τομέας τουριστικών επαγγελμάτων της Etoile διοργανώνει το επιδοτούμενο σεμινάριο ‘Εκμάθηση των λογιστικών δυνατοτήτων του Ξενοδοχειακού Προγράμματος Protel για Λογιστές και Στελέχη Ξενοδοχείων’ και σας καλεί να δηλώσετε συμμετοχή ως την Παρασκευή, 15 Απριλίου.

Με 80.000 εγκαταστάσεις ανά τον κόσμο, το λογισμικό Protel PMS υποστηρίζει όλες τις πτυχές της ολοκληρωμένης διαχείρισης μίας Ξενοδοχειακής μονάδας. Πρόκειται για μία state-of-the-art εφαρμογή μηχανογράφησης για Ξενοδοχεία που χρησιμοποιείται διεθνώς και προσφέρει υψηλής ποιότητας υποστήριξη στο σύνολο των δραστηριοτήτων κάθε ξενοδοχειακής μονάδας.

Το Σεμινάριο απευθύνεται στους εργαζόμενους – ασφαλισμένους στο ΙΚΑ, αλλά και ανέργους ή περιστασιακά εργαζόμενους Λογιστές στον χώρο της Φιλοξενίας, του Τουρισμού και Επισιτισμού. Είτε εργάζονται εντός τέτοιων επιχειρήσεων είτε ως εξωτερικοί συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι που θα υποβάλουν την αίτηση τους θα παρακολουθήσουν το Σεμινάριο Δωρεάν και θα λάβουν εκπαιδευτικό επίδομα € 200, καθώς και βεβαίωση παρακολούθησης από το, εγκεκριμένο από το Υπουργείο Παιδείας και τον ΕΟΠΠΕΠ, ΚΕΔΙΒΙΜ Επιπέδου 2 της Σχολής.

Η σεμιναριακή κατάρτιση θα έχει διάρκεια 40 ώρες και θα λαμβάνει χώρα εκτός ωραρίου εργασίας, κατά κανόνα καθημερινές απογεύματα (από τις 6μ.μ. με λήξη 21:45).

Διευκρινίζεται προς τους ενδιαφερόμενους ότι η υλοποίηση των προγραμμάτων υπόκειται σε έγκριση από τον ΟΑΕΔ. Η απλή δήλωση συμμετοχής δεν επαρκεί για την ένταξη στο πρόγραμμα. Για όποιες διευκρινίσεις παρακαλείστε να επικοινωνήσετε με τη Σχολή (τηλ.: 2109271130).

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Εκμάθηση λογισμικού διαχείρισης ξενοδοχειακών PROTEL