Ο κλάδος της μαζικής εστίασης είναι σήμερα από τους πιο δυναμικούς και απαιτητικούς κλάδους της αγοράς. Η σωστή διοίκηση, οργάνωση και η λειτουργία ενός εστιατορίου δεν είναι εύκολη υπόθεση καθώς προϋποθέτει αποφάσεις και δεξιότητες που έχουν στη βάση τους καλή γνώση συνόλου παραμέτρων και αρχών. Το Σεμινάριο «Οργάνωση και Διοίκηση Εστιατορίου» είναι απαραίτητο για όσους περιμένουν αποτελεσματικότητα στο ρόλο τους ως Restaurant Manager, δικτύωση στον χώρο ή απλά επιτυχία στα σχέδια τους.

εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Το πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα ανακοινωθεί το προσεχές διάστημα.