Πώς συμφιλιώνουμε το πρωινό και το απογευματινό; Καθώς τα spots ανά τον κόσμο που μπορεί κανείς να απολαύσει καφέ και ελαφρύ γεύμα ή γλυκό πολλαπλασιάζονται, και για να απαντήσουμε στην νέα τάση του Brunch που υπακούει στις απαιτήσεις των καιρών, ανακοινώνουμε ένα Εκπαιδευτικό Σεμινάριο Μαγειρικής που στόχο έχει να μας συστήσει ένα καινοτόμο και διαφορετικό μενού για Brunch.

Ο Executive Chef Σταύρος Υφαντίδης -της πετυχημένης
πολυεθνικής Γαλλικής αλυσίδας εστιατορίων και αρτοποιίας PAUL MEDEL Food Ltd και της κορυφαίας All Day Brasserie Monsieur Cannibale- σε ένα διήμερο Masterclass θα παρουσιάσει εμπνευσμένες Συνταγές από όλο τον κόσμο, απαραίτητες για ένα ολοκληρωμένο Brunch Menu.

υλη σεμιναριου: συνταγεσ και τεχνικεσ 

Αναλυτικά οι συνταγές και τεχνικές που θα δούμε και θα γνωρίσουμε είναι: 
Classic Double Cheddar Cheeseburger
Chicken 57C piri piri Burger
Avocado & Eggs a la coque with sourdough Toast
Special Croissant Hot Dog
Wild greens with truffle and Fresh Smoked Salmon bruschetta

Our recipe for Croque Madame
Juicy Scrambled Eggs with Choureki
Pancakes γλυκά και αλμυρά
Sweet British Eggs Pun Cakes
Dark & white Chocolate milk Pun Cakes
Special Cheesecake pancakes
Salted Caramel Monkey Bread

Τεχνικές
Τεχνικές Sous Vide
Γρήγορο κάπνισμα
θα δοκιμάσουμε τεχνικές για ποσάρισμα αβγών, η μία εκ των οποίων είναι το
περιβόητο αβγό των 63C°.
Αβγά τηγανητά sunny side up
Αβγά τηγανητά
Eggs a la coque
Scramble eggs
Tο μυστικό για μια σταθερά πετυχημένη Hollandaise
Béchamel Sauce & Derivatives
Piri piri Sauce
Guacamole
Cheddar Sauce
Butterscotch Sauce
Πίκλες
Ο Σωστός κιμάς για Burgers
Τεχνική για τη ζύμη και το σωστό ψήσιμο για Burger brioche
Μείγμα για pancakes και ο σωστός τρόπος ψησίματος
Η ζύμη για τα Monkey Bread
Εύκολη και γρήγορη κρέμα για κρύο Cheese cake

Σε ποιους απευθύνεται
Το σεμινάριο απευθύνεται σε επαγγελματίες της εστίασης, σε σπουδαστές ή αποφοίτους
σχολών μαγειρικής και σε όσους αγαπούν και θέλουν να πειραματιστούν με νέες
συνταγές, να γνωρίσουν τις τεχνικές καθώς και τα μυστικά πίσω από το Innovative Street
Brunch.