ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: SENSATIONAL STEVIA – Γλυκά…χωρίς ζάχαρη! by Dimitris Nakos

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ: SENSATIONAL STEVIA – Γλυκά…χωρίς ζάχαρη! by Dimitris Nakos

Όλοι μας γνωρίζουμε τα γλυκά με stevia. Ποιά όμως τα μυστικά για αυτές τις απολαυστικές δημιουργίες που είναι ταυτόχρονα και πιο υγεινές; Στο Σεμινάριο ‘Sensational Stevia –  Γλυκά χωρίς ζάχαρη’ θα γνωρίσουμε όλα τα μυστικά για εντυπωσιακές παρασκευές με stevia μέσα από 25 σεμιναριακές ώρες δίπλα στον διακεκριμμένο Pastry Chef κ. Δημήτριο Νάκο.

 

ΑΠΟ 12/07 έως 16/07

Θεματικές ενότητες Σεμιναρίου

  1. Μπισκότα – Cookies – Cake – Μαρμελάδα
  2. Γαλακτομπούρεκο – Πορτοκαλόπιτα – Σαραγλί
  3. Cheesecake – Τάρτα μήλου – Τάρτα Bounty
  4. Προφιτερόλ – Shoux  – Éclair
  5. Τούρτα τριπλής σοκολάτας – Σοκολατίνα

Δημήτρης Νάκος

Executive Pastry Chef, Απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων με εμπειρία που αγγίζει τα 30 έτη σε μεγάλα Ζαχαροπλαστεία σε όλη την Ελλάδα. Διετέλεσε Υποδιευθυντής & Υπεύθυνος Παραγωγής στην αλυσίδα Papagallino για πάνω από 15 χρόνια και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το γλυκαντικό Στέβια ως Τεχνικός Σύμβουλος για παρασκευή γλυκών χωρίς ζάχαρη, δημιουργώντας συνταγές και εκπαιδεύοντας επαγγελματίες για την χρήση της. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την Εκπαίδευση ως καθηγητής Αρτοποιητικής & Ζαχαροπλαστικής Τέχνης ενώ παράλληλα έχει εργαστεί ως Υπεύθυνος Οργάνωσης Εργαστηρίου σε Αρτοζαχαροπλαστείο στο Los Angeles και στο Spyrou Skopelos Experience για τα τέσσερα ξενοδοχεία του Ομίλου στη Σκόπελο.

 https://etoile.edu.gr/featured_item/nakos-dimitrios-executive-pastry-/