Το Σεμινάριο «Κουζίνα του Λιβάνου: Αλμυρά και Γλυκά Μυστικά» είναι καρπός της αποκλειστικής συνεργασίας της Etoile με δύο μεγάλα ονόματα στο διεθνές γίγνεσθαι της γαστρονομίας. Ο Λιβανέζος Top Master Chef Joe Barza και ο Executive Pastry Chef Charles Azar (Πρόεδρος της delegation of L’ Academie Nationale de Cuisine Middle East and Gulf Countries και καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Saint Joseph of Beirut) έρχονται στην Ελλάδα και στην Etoile για να μας εισάγουν στα μυστικά της διάσημης Λιβανέζικης κουζίνας και να προσφέρουν στους επαγγελματίες του χώρου τις βασικές και απαραίτητες γνώσεις για τις αλμυρές γεύσεις και τη ζαχαροπλαστική του Λιβάνου. Το Σεμινάριο απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου, σπουδαστές με εξειδικευμένο ενδιαφέρον αλλά και σε αρχάριους που θέλουν να ασχοληθούν ερασιτεχνικά  με το αντικείμενο.

Το Σεμινάριο διεξάγεται υπό την αιγίδα της πρεσβείας του Λιβάνου, οδηγεί σε πιστοποιητικό που φέρει τη σφραγίδα της πρεσβείας και εγγυάται εξειδικευμένη γνώση από κορυφαίους Chefs της Λιβανέζικης κουζίνας.