Αναγνωρίζοντας ότι η ιδιότητα του Yachting Steward αποτελεί μία από τις πιο περιζήτητες και δυσεύρετες ειδικότητες στην Ελλάδα του 2020, η Etoile διοργανώνει το Σεμινάριο Yachting Food & Hospitality (F&B) Training for stewardesses and stewards, με σκοπό να προσφέρει όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που θα εγγυηθούν την είσοδο σας σε ένα χώρο υψηλών απαιτήσεων.
Μέσα σε 2 εβδομάδες (52 ώρες) εντατικών μαθημάτων -τόσο θεωρητικών (10 συναντήσεις, 17.00 – 21.00) αλλά και εργαστηριακών/πρακτικών (12 ώρες σε σκάφος της Μαρίνας Αλίμου), οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις βασικές και εφαρμοσμένες γνώσεις που απαιτούνται από το επαγγελματικό οργανόγραμμα ενός yacht και θα είναι έτοιμοι να προσληφθούν ως yachting stewards.
Η εκπαίδευση θα γίνει από τον κ. Τάσο Σταφυλάκη, πιστοποιημένο και έμπειρο επαγγελματία του κλάδου, και θα λάβει χώρα σε ποικιλία τοποθεσιών: στα σύγχρονα εργαστήρια της Etoile, στο κελάρι οίνου της σχολής αλλά και σε yacht της Μαρίνας Αλίμου (25-40 μέτρων).

Λόγω εργαστηριακών απαιτήσεων, το Σεμινάριο θα δεχτεί 8 θέσεις συμμετεχόντων. Απαραίτητη για τη συμμετοχή σας είναι η γνώση Αγγλικών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα, ή να αναζητήσουν περισσότερες πληροφορίες στο 210 9291130 (κ. Ι. Σακελαρίου).

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για εγγραφή στο Yachting F&B Training από την Εtoile

Δήλωση Συμμετοχής σε Yachting F&B Training από την Εtoile

Εγγραφές: καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου