Ένα Masterclass. Δύο κορυφαίοι Chef. O Ιούνιος στην Etoile έχει αέρα από την Ισπανία

Ένα Masterclass. Δύο κορυφαίοι Chef. O Ιούνιος στην Etoile έχει αέρα από την Ισπανία

 

Μια πρωτόγνωρη εμπειρία για όσους δεν έχουν επισκεφτεί την Ισπανία περιμένει τους συμμετέχοντες του Masterclass τη Δευτέρα. Μετά την παρουσίαση τους στο Hilton, οι βραβευμένοι Ισπανοί Chefs και Tapas Masters Álvaro Villasante (Award-winning Tap Master-Head Chef of PAPRICA/Spain) και Ager Urigüen (International Chef Consultant -Head Chef of TXOKOA /Berlin) θα βρεθούν στην Etoile για να δώσουν ένα Masterclass στους σπουδαστές της Σχολής, την Δευτέρα 10.06.2019, στις 10.30.

“Υπάρχει μια παροιμία στην Ισπανία που λέει ότι τα ψάρια κολυμπούν τρεις φορές: στο νερό, στο ελαιόλαδο και στο κρασί. Αυτά είναι τα βασικά στοιχεία της Ισπανίας, που θα αποτυπώσουμε στα πιάτα” μας λέει ο Βάσκος Tapas Master Ager Urigüen.

Οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να δουν live cooking από παρασκευές όπως Oxtail Casserole in Rioja Wine with Potato Skillet, Spanish Hake, Tarta de Santiago, Andalusian Strawberry “Gazpacho”, Chocolate Bread κ.α

Η εκδήλωση διοργανώνεται σε συνεργασία με το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και θα λάβει χώρα τη Δευτέρα, 10.30 στις εγκαταστάσεις της Etoile. Για περισσότερες πληροφορίες για το Masterclass αλλά και για τη δυνατότητα συμμετοχή σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210 92 71 130. 

To MasterClass αποτελεί το τελευταίο από τα 30 δωρεάν Σεμινάρια που προσφέρει η Etoile κάθε χρόνο στους σπουδαστές της με στόχο τη βέλτιστη και ολοκληρωμένη κατάρτιση τους σύμφωνα με τις τελευταίες τάσεις στον κλάδο τους. Η είσοδος στο Σεμινάριο/Masterclass είναι δωρεάν για τους σπουδαστές, ενώ θα συμμετέχει και περιορισμένος αριθμός προσκεκλημμένων.