Η γεύση και οι τεχνικές της Ισπανικής Κουζίνας πρωταγωνιστές στο Masterclass του καλοκαιριού!

Σεμινάρια από την Etoile by Les Chefs

Η γεύση και οι τεχνικές της Ισπανικής Κουζίνας πρωταγωνιστές στο Masterclass του καλοκαιριού!

Ο Ιούνιος στην Etoile είχε αέρα από την Ισπανία και γεύση από τις δημιουργίες δύο βραβευμένων Ισπανών Chefs. Ο Álvaro Villasante (Award-winning Tap Master-Head Chef of PAPRICA/Spain) και ο Ager Urigüen (International Chef Consultant – Head Chef of TXOKOA /Berlin) βρέθηκαν δίπλα στους σπουδαστές της Etoile για να δώσουν ένα ξεχωριστό Masterclass με live cooking πιάτων όπως Oxtail Casserole in Rioja Wine with Potato Skillet, Spanish Hake, Tarta de Santiago, Andalusian Strawberry “Gazpacho”, Chocolate Bread κ.α.

Ακόμα μία φορά η αίθουσα σεμιναρίων γέμισε με σπουδαστές και λάτρεις της ισπανικής κουζίνας αλλά και εκπροσώπους της ισπανικής πρεσβείας καθώς το Masterclass διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Οικονομικό και Εμπορικό Γραφείο της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα. 

To MasterClass αυτό ήταν το τελευταίο από μια σειρά 30 Σεμιναρίων που προσφέρει δωρεάν η Etoile στους σπουδαστές της κάθε χρόνο με στόχο όχι μόνο τη βέλτιστη και ολοκληρωμένη κατάρτιση τους σε ειδικά θέματα, αλλά και την εξοικείωση τους με τις σύγχρονες τάσεις και απαιτήσεις στον χώρο του επισιτισμού και του τουρισμού.

Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από το σεμινάριο θα βρείτε εδώ.