Χορηγοί

Οι επιστήμονες και επαγγελματίες διεθνείς Αρχιμάγειρες της Etoile ελέγχουν εξονυχιστικά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της σχολής για την ποιότητά τους και την ασφάλεια στην παρασκευή και μετακίνησή τους. Όλοι οι προμηθευτές και χορηγοί των εργαστηρίων μας είναι ελεγμένοι για την ασφάλεια των τροφίμων και των προϊόντων τους με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, διαθέτοντας υποχρεωτικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση HACCP.

Γνωρίστε μερικές από τις ξεχωριστές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν με θέρμη τις σπουδές Etoile:

Η ΙΝΟΜΑΚ Refrigerators ξεκίνησε το ταξίδι της το 1976 στο χώρο της Μαζικής Εστίασης, (εστιάζοντας στα επαγγελματικά ψυγεία & ανοξείδωτες κατασκευές). Τέσσερεις δεκαετίες αργότερα, έχει μεταμορφωθεί σε μία εταιρεία της οποίας η ομάδα ξεπερνά τα 100 άτομα, με τα προϊόντα της να ταξιδεύουν καθημερινά στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα και σε περισσότερες από 34 χώρες. Από τότε μέχρι και σήμερα θεωρείται ως μία από τις εταιρείες που άλλαξαν τον χάρτη του χώρου του Εξοπλισμού Μαζικής Εστίασης στην Ελλάδα και όχι μόνο. Οι κεντρικές της εγκαταστάσεις καθώς και η παραγωγική μονάδα, βρίσκονται στο Κορωπί Αττικής σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το Διεθνές Αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, σε ιδιόκτητο χώρο 8000 m2. Η γκάμα των προϊόντων της εστιάζει στα Επαγγελματικά Ψυγεία καλύπτοντας το μεγαλύτερο φάσμα των αναγκών κάθε σύγχρονου Επαγγελματία. Εκτός των ψυγείων, κατασκευάζει και μία σημαντική γκάμα θερμαινόμενων συσκευών Μαζικής Εστίασης καθώς και επιλεγμένες Ουδέτερες Ανοξείδωτες Κατασκευές. Όραμα μας είναι η ΙΝΟΜΑΚ να αποτελεί τη βασική επιλογή κάθε Επαγγελματία της Μαζικής Εστίασης στο ταξίδι του στον κόσμο των γεύσεων & των αρωμάτων!

Η Soul Κitchen δραστηριοποιείται στον χώρο του Hospitality υπηρετώντας την υψηλή γραστρονομία τα τελευταία 10 χρόνια, προσφέροντας ποιότητα, πρακτικότητα και υψηλή αισθητική σε κάθε έργο που αναλαμβάνει. Κάθε σεφ αποτελεί μοναδική περίπτωση και μια πρόκληση, ενώ το μεγαλύτερο πάθος της εταιρείας είναι τα γαστρονομικά concepts.
Η πολλών ετών εμπειρία σε γαστρονομικά forums με συνεχή παρακολούθηση των τάσεων που επικρατούν στα πλέον φημισμένα εστιατόρια του κόσμου, καθιστά την Soul Kitchen άξια και ειδική στην παροχή συμβουλής προς κάθε επαγγελματία Chef ώστε να παρουσιάσει ένα μενού ιδιαίτερο, με άξονα την προσωπική του ταυτότητα και φυσικά παγκόσμιου βεληνεκούς.