Που θα συναντήσετε τους σπουδαστές της Etoile αυτή την καλοκαιρινή σεζόν!

Που θα συναντήσετε τους σπουδαστές της Etoile αυτή την καλοκαιρινή σεζόν!

Για ακόμα ένα καλοκαίρι οι σπουδαστές της Etoile στελεχώνουν τους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς Ομίλους στη χώρα μας, αποκτώντας έτσι πολύτιμη εργασιακή εμπειρία που θα τους ανοίξει πόρτες στη σταδιοδρομία τους. Σε κάθε γωνιά της Ελλάδος, από την Αθήνα και το Hotel Grande Bretagne ως την Μύκονο και το Kensho Mykonos θα συναντήσετε σπουδαστές όλων των τμημάτων που τελούν την πρακτική τους στο πλαίσιο του προγράμματος ΙΙΕΚ! 

Κατά τη διάρκεια όλων των προγραμμάτων ΙΙΕΚ, οι σπουδαστές στους τομείς Μαγειρικής, Αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής και Ξενοδοχειακών έχουν τη δυνατότητα να εργαστούν στα μεγαλύτερα ξενοδοχεία και σε επισιτιστικές επιχειρήσεις της Ελλάδας και του Εξωτερικού, ενισχύοντας το βιογραφικό τους και αποκτώντας πολύ σημαντική προϋπηρεσία.

Φέτος, τα ξενοδοχεία ανά την Ελλάδα που υποδέχτηκαν τους σπουδαστές μας είναι μεταξύ άλλων τα εξής: Hotel Grande Bretagne, Four Seasons Astir Palace, Athenaeum Intercontinental, Grand Resort Lagonissi, Costa Navarino, Grecotel, Atlantica, Electra Hotels, Athens Marriott Hotel, TitaniaHotel, Grand Hyatt Athens, The Golden Age Hotel of Athens, Anemoessa Boutique Hotel Mykonos, Kensho Mykonos. 

Ταυτόχρονα, το Γραφείο Επαγγελματικής Διασύνδεσης της Etoile, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου, δημοσιεύει καθημερινά θέσεις εργασίας για σπουδαστές και αποφοίτους της Etoile που επιθυμούν να εργαστούν σε επιχειρήσεις επισιτισμού ή μεγάλους Ξενοδοχειακούς Ομίλους και βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών από την αρχή της φοίτησης τους με σκοπό να τους συμβουλεύει και να τους στηρίζει σε κάθε επαγγελματική τους απόφαση.