Οι Σπουδαστές της Etoile στη Greek Tourism Expo 2017!

Οι Σπουδαστές της Etoile στη Greek Tourism Expo 2017

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ Etoile ξεχώρισαν με τις μοναδικές δημιουργίες τους στη Greek Tourism Expo 2017, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo από τις 8 έως τις 10 Δεκεμβρίου 2017.

Μαζί με το καθηγητή τους και Executive Chef κ. Σταύρο Κουστένη, οι σπουδαστές μαγείρεψαν με προϊόντα της Πελοποννησιακής Γης στο πλευρό της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η μοναδική παρουσία της Etoile στη Greek Tourism Expo 2017 επισφραγίστηκε από  το 1ο βραβείο «Δημιουργικής Κουζίνας με παραδοσιακά υλικά», με το οποίο διακρίθηκε η Περιφέρεια Πελοποννήσου για τη συνταγή «Πελοπόννησος», η οποία ήταν: υφές από τραχανά με κιμά από σύγκλινο, άγρια μυρώνια και αποξηραμένη ντομάτα. Την επιμέλεια της συνταγής, που υλοποιήθηκε από τους ταλαντούχους σπουδαστές του ΙΕΚ Etoile, πραγματοποίησε ο Executive Chef και καθηγητής τους κ. Σταύρος Κουστένης!

Στη Greek Tourism Expo 2017 παρουσιάστηκαν όλοι οι τομείς του ελληνικού τουρισμού, ενώ για πρώτη χρονιά συμμετείχαν και νέοι κλάδοι όπως Γαστρονομία Τουρισμού, Εναλλακτικός και Εσωτερικός Τουρισμός, Τουρισμός Υγείας, κ.α. Έγιναν πάνω από 2.600 B2B συναντήσεις ενώ από την Έκθεση πέρασαν 150 Διεθνείς Hosted Buyers από 40 και πλέον χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής, των Βαλκανίων, της Ασίας, αλλά και από Αμερική και Καναδά.

Δες περισσότερες φωτογραφίες!

Η Etoile είναι πάντα παρούσα στα μεγαλύτερα γεγονότα Γαστρονομίας και Τουρισμού ενώ οι σπουδαστές της μαθαίνουν από το ξεκίνημα των σπουδών τους να λειτουργούν σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Μια λαμπρή καριέρα σε περιμένει εδώ!