Σπουδαστές του Ι.Ι.Ε.Κ. ETOILE

Ένας ολόκληρος κόσμος προνομίων και ευκαιριών

ALUMNI STORIES

Τα Αστέρια της Etoile μιλούν για την Επιτυχία τους!

Κάθε χρόνο οι σπουδαστές της Etoile κάνουν την Πρακτική τους άσκηση στους μεγαλύτερους Ξενοδοχειακούς & Επισιτιστικούς Ομίλους της Ελλάδας και του εξωτερικού.
Παράλληλα, οι Απόφοιτοι της Etoile, μετά το τέλος των Σπουδών τους και με την αμέριστη στήριξη της Σχολής, εργάζονται δίπλα στους πιο γνωστούς Επαγγελματίες του Επισιτισμού και του Τουρισμού, χαράζοντας το δρόμο τους για μια λαμπρή καριέρα.
Δείτε στο βίντεο κάποια από τα λαμπρά παραδείγματα της Etoile που προοδεύουν στους τομείς που επέλεξαν να ακολουθήσουν.
Η καταξίωση των Σπουδαστών της Etoile, είναι ο λόγος που θα συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, ώστε να τους παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους!
Είμαστε περήφανοι για κάθε σας βήμα. Ο δρόμος οδηγεί μόνο εκεί που εσείς θέλετε να πάτε… Η Etoile θα είναι δίπλα σας.

ΔΩΡΕΑΝ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ETOILE

O Εκπαιδευτικός Οργανισμός Etoile, παρακολουθεί τις τεχνολογικές εξελίξεις στον Επισιτισμό και τον Τουρισμό και προσφέρει αποκλειστικά, μόνο στους σπουδαστές του, για ένα χρόνο δωρεάν, συνδρομή στην πρωτοποριακή πλατφόρμα κοστολόγησης COSTOMENU.
Πρόκειται για μία διαδικτυακή εφαρμογή που ‘λύνει τα χέρια’ των σπουδαστών και καθηγητών μας
– Στη κοστολόγηση και διαχείριση υλικών, πιάτων, συνταγών, προμηθευτών με απόλυτη λεπτομέρεια, επιτρέποντας τη διαχείριση και προϋπολογισμό μενού σε οικονομία κλίμακας (εστιατόριο ή catering events).
– Επιτρέπει την ταχύτατη και ασφαλή κοστολόγηση τόσο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων, όσο και στην προετοιμασία των εργασιών κοστολόγησης μενού στο σπίτι, για το επόμενο μάθημα, κοστολόγησης ή εργαστηριακό.
– Επιτρέπει τη σύγκριση των τιμών προμηθευτών ανά πιάτο/τεμάχιο παραγωγής και άλλα συγκριτικά στοιχεία.
– Δίνει στους σπουδαστές τα εφόδια να διαχειριστούν συνολικά τα οικονομικά ενός εστιατορίου, ζαχαροπλαστείου, μπαρ, και τη σχέση του με τους προμηθευτές.
– Καθιστά τους εκπαιδευόμενους ενήμερους για τις σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις, που στην εποχή μας αποτελούν μονόδρομο και είναι ραγδαίες στον επισιτισμό και τουρισμό.

Πατήστε εδώ για περισσότερα.

 

ISIC CARD

Η κάρτα έκπληξη για όλους τους σπουδαστές της Etoile.

Η ISIC είναι η Διεθνής Φοιτητική / Σπουδαστική Ταυτότητα με την οποία οι φοιτητές /σπουδαστές έχουν πρόσβαση σε χιλιάδες εκπτώσεις  και προνόμια στην Ελλάδα, στην πόλη που ζούν και σε όλο τον κόσμο όταν ταξιδεύουν. Η Etoileπροσφέρει την εξαιρετική παροχή της Διεθνούς κάρτας ISIC σε όλους του σπουδαστές της!

Είναι η μοναδική ΔΙΕΘΝΗΣ κάρτα Πιστοποίησης της Φοιτητικής / Σπουδαστικής Ιδιότητας παγκοσμίως, ισχύει στην Ελλάδα και σε 133 Χώρες σε όλο τον κόσμο, και είναι αναγνωρισμένη από την UNESCO, από Εκπαιδευτικούς Οργανισμούς, Υπουργεία Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι εκπτώσεις που επωφελούνται οι φοιτητές / σπουδαστές στην καθημερινή τους ζωή αφορούν: Ταξίδια, Εισιτήρια Τρένου, ΚΤΕΛ, Ακτοπλοϊκά Εισιτήρια, Youth Hostels, Καταστήματα – Εμπορικά Κέντρα, Εστιατόρια, Διασκέδαση, Μουσεία, Θεάματα, Γυμναστήρια, Ιατρικά Κέντρα κ.α.

Στην Ελλάδα έχουν ήδη υπογραφεί συμφωνίες και έως τώρα παρέχουν εκπτώσεις: ALPHA BANK, COSMOTE-Γερμανός, BLUE STAR FERRIES, AΝΕΚ LINES, SuperFast Ferries,
Minoan Lines, TRAINOSE, ΚΤΕΛ Θεσ/νίκης, KTEΛ Μαγνησίας,
attica, Mc Arthur Glen, notos Galleries, mat, admiral,
Paranoia, Funky Buddha, Optolux, TGI Fridays, McDonalds ,
Hard Rock Café, Meatropoleos, IANOS, doctoranytime.gr, Μέγαρο Μουσικής Αθήνας & Θεσσαλονίκης, Μουσείο Ακρόπολης  και πολλές άλλες εταιρίες!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο site της ISIC.

ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ETOILE

Φίλοι για μια ζωή! Σε μια ζωντανή σχολή σαν την Etoile, η φιλία και η αλληλεγγύη που θα αναπτύξεις με τους συσπουδαστές σου, με το Club Αποφοίτων θα σε ακολουθούν για μία ζωή.

Οι απόφοιτοι – μέλη του Club Αποφοίτων συμμετέχουν σε re-unions, τράπεζα αιμοδοσίας και ξεχωριστές διοργανώσεις φιλανθρωπικού ή / και ψυχαγωγικού χαρακτήρα.Τους αποφοίτους της Etoile τους ενώνει η υπερήφανη απάντηση στην ερώτηση «που σπούδασες;».