Ένας κόσμος προνομίων

  • Εκπαιδευτικές επισκέψεις
  • Ευέλικτη παρακολούθηση για εργαζομένους
  • Φοιτητική εκπτωτική κάρτα
  • Προσωπικός Σύμβουλος
  • Έμμισθη πρακτική άσκηση
  • Διαλέξεις/ ημερίδες,  συμμετοχή σε εκθέσεις
  • Δημιουργία επαγγελματικού portfolio
  • Δωρεάν παροχή υλικοτεχνικού εξοπλισμού: βιβλία,  επαγγελματικά μαχαίρια,  στολές κ. α
Σπουδαστές
σχολή etoile

Επίσκεψη στις Εγκαταστάσεις

Σύγχρονα εργαστήρια εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, εργονομικές αίθουσες διδασκαλίας και κελάρι μοναστηριακού τύπου στην υπηρεσία της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Επικοινώνησε μαζί μας σήμερα κιόλας για να κλείσεις μια επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της Etoile και να ενημερωθείς διεξοδικά για το πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει! 

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος Σπουδών

Απόφοιτοι Εtoile

“Σήμερα, οι απόφοιτοι της Etoile βρίσκονται όλοι σε θέσεις εργασίας της επιλογής τους, κάνοντας αυτό που έχουν ονειρευτεί, έχουν ανερχόμενη πορεία και αξιοποιούν καθημερινά τη γνώση και την εμπειρία που απέκτησαν με τις σπουδές τους. Το κύρος της Etoile έχει σταθεί διαβατήριο για την επιτυχία τους».

Γιάννης Παπαδόπουλος, Γενικός Διευθυντής Etoile. 

Ιστορίες Επιτυχίας

H συνταγή της επιτυχίας

Συναντω

τον συμβουλο καριερασ

Ένας προσωπικός σύμβουλος σε υποστηρίζει ακαδημαϊκά και συμβουλευτικά σε κάθε στάδιο των σπουδών σου. Στο πρόσωπο του θα βρείς έναν ισχυρό σύμμαχο και φίλο μέσα στη Σχολή, προκειμένου να λύσεις απορίες, να αντιμετωπίσεις τυχόν προβλήματα, ακόμη και να εκμυστηρευτείς προσωπικά ζητήματα.

αποκτω

ενα βιογραφικο με κυρος

Μέσα από σεμινάρια για τη σύνταξη Βιογραφικού, τη διαδικασία Συνέντευξης και την απόκτηση επαγγελματικών δεξιοτήτων (Σειρά Δωρεάν Σεμινάριων για τους σπουδαστές ΙΙΕΚ) έχεις προετοιμαστεί κατάλληλα όχι μόνο για να ανταποκριθείς στην διαδικασία προσωπικής συνέντευξης αλλά και να εντυπωσιάσεις τους εργοδότες!

επιλεγω

αναμεσα σε προτασεισ για εργασια

To Γραφείο Σταδιοδρομίας της Etoile βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με ένα ευρύ δίκτυο απο συνεργάτες και σου δίνει τη δυνατότητα τους καλοκαιρινούς μήνες να κάνεις έμμισθα την πρακτική σου άσκηση σε διεθνούς εμβέλειας Ομίλους όπως Intercontinental, Four Seasons, Luxury Collection (Grande Bretagne, King George), Costa Navarino κ.α.

Latest Reviews

“ένα μέρος από το οποίο μπόρεσα μόνο να κερδίσω: να κερδίσω γνώση, φίλους, εργασία, εμπειρία και την θέληση να γίνομαι καλύτερος κάθε μέρα”

Παπακωνσταντίνου Γεώργιος / Απόφοιτος Μαγειρικής Τέχνης

“Η Εtoile μου έχει δώσει μέχρι σήμερα την αυτοπεποίθηση αλλά και τη γνώση για να φτάσω ως εδώ. Στην επαγγελματική μου πορεία ως τώρα υπήρξε πάντα δίπλα σε όλα τα βήματα μου”

Πάνος Αργυρίου / Le Chateau Royal Convention & Reception Halls, Μόντρεαλ, Καναδά

“Εκτός από την ευκαιρία να διδαχθώ από τους καλύτερους, η σχολή μου έχει προσφέρει μία μεγάλη οικογένεια που είμαι υπερήφανη να είμαι μέρος της”

Καΐρη Μαρία / Απόφοιτη Ξενοδοχειακών Σπουδών

From The Blog