“Superfoods in the Pastry World” : Μια ανοικτή παρουσίαση από τους Pastry Chef της Etoile

“Superfoods in the Pastry World” : Μια ανοικτή παρουσίαση από τους Pastry Chef της Etoile

Σε μία διαφορετική εμπειρία γνωριμίας με την αρτοποιία και τη ζαχαροπλαστική σας προσκαλεί η Εtoile την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου και ώρα 18.30 – 19.30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής (Ηλία Ηλιού 81, Νέος Κόσμος, έναντι Στάση Μετρό 
& Τραμ Νέου Κόσμου ).
Οι Pastry Chefs, Σμπόνιας Στέφανος και Μουρελάτος Γιώργος, θα χρησιμοποιήσουν τη δύναμη των υπερτροφών για να δημιουργήσουν υγιεινά γλυκά που εμπνέονται από τη φύση και εγγυόνται ξεχωριστή γεύση. Το presentation «Superfoods in the Pastry World” είναι ανοικτό σε όσους επιθυμούν να πάρουν μία γεύση από την εξειδίκευση που προσφέρεται στο κλάδο της Aρτοποιίας-Zαχαροπλαστικής της Etoile.

Απαραίτητη για τη συμμετοχή σας είναι η εγγραφή σας.

Δήλωση Συμμετοχής στα Ανοικτά Σεμινάρια