Χρυσοί Χορηγοί

Οι επιστήμονες και επαγγελματίες διεθνείς Αρχιμάγειρες της Etoile ελέγχουν εξονυχιστικά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της σχολής για την ποιότητά τους και την ασφάλεια στην παρασκευή και μετακίνησή τους. Όλοι οι προμηθευτές και χορηγοί των εργαστηρίων μας είναι ελεγμένοι για την ασφάλεια των τροφίμων και των προϊόντων τους με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, διαθέτοντας υποχρεωτικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση HACCP.

Γνωρίστε μερικές από τις ξεχωριστές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν με θέρμη τις σπουδές Etoile:

Διαλεγμένα ένα ένα για τη σημαντική διατροφική τους αξία.
Ψάρια με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και Ω3 λιπαρά.
Στα πεντακάθαρα νερά του Ιονίου πελάγους μεγαλώνουν τα ψάρια Primus από μία ομάδα ανθρώπων με πάθος για το ψάρι και σεβασμό προς το θαλάσσιο και φυσικό περιβάλλον. Τα ψάρια μας ταΐζονται αποκλειστικά με πιστοποιημένες, μη γενετικά τροποποιημένες τροφές υψηλών προδιαγραφών, χαμηλών λιπαρών, πλούσιες σε βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία.
Πιστοποιημένα για την ποιότητά τους από έγκριτους διεθνείς φορείς και βραβευμένα για τη γεύση τους από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας iTQi στις Βρυξέλλες. Η σειρά αποτελείται από 4 είδη: τσιπούρα, κρανιό, φαγκρί και λαβράκι.
Για πληροφορίες καλέστε στο 210 6640963-7.

Ο ιδρυτής της εταιρείας, Παναγιώτης Παντέρης γεννήθηκε τον περασμένο αιώνα στην Ίμβρο. Από το 1958 βρέθηκε, μαζί με την οικογένεια του στην Κωνσταντινούπολη και σε ηλικία μόλις 13 χρονών έμαθε όλα τα μυστικά της ανατολής για τον μοναδικό παστουρμά, το καταπληκτικό σουτζούκι, σημαίες της εταιρείας μέχρι σήμερα αλλά και για όλα τα αλλαντικά.
Το 1970 έρχεται στην Αθήνα και ιδρύει μια μικρή αλλά σύγχρονη για την εποχή μονάδα αλλαντικών. Με κορυφαίο «μυστικό» την ποιότητα του κρέατος, σαν την πλέον απαραίτητη προϋπόθεση για την παραγωγή αλλαντικών εξαιρετικής ποιότητας,  η οικογενειακή εταιρεία αλλαντικών ΠΑΝΤΕΡΗ ΑΦΟΙ γίνεται η μοναδική με 7 διεθνείς αναγνωρίσεις/  βραβεία γεύσης και ποιότητας από την Itqi (INTERNATIONAL TASTE AND QUALITY INSTITUTE IN BRUSSELS) στην Ελλάδα!  Από το 2008  ο Γιώργος και ο Κώστας Παντέρης που μαθήτευσαν δίπλα στον πατέρα τους, κάνουν πράξη τη βαριά κληρονομιά του πατέρα τους και συνεχίζουν να μας προσφέρουν προϊόντα με υπογραφή και γεύση που θυμίζει κάτι από παλιά…

Από το 1955 μέχρι σήμερα η Agrino δημιουργεί και προσφέρει στην Ελληνική Οικογένεια γεύσεις και επιλογές, για την καθημερινή της διατροφή, που χαρακτηρίζονται από τις αξίες και το μεράκι της Ελληνικής Παράδοσης.Η Agrino στηρίζει την προσπάθεια ανάπτυξης τοπικών παραγωγών προσφέροντας σε εσάς και την οικογένειά σας τους πολυτιμότερους σπόρους της Ελληνικής Γης. Τα ρύζια Agrino ξεχωρίζουν για την μοναδική τους γεύση που διατηρείται αναλλοίωτη στις χαρακτηριστικές χάρτινες σακούλες με το παραθυράκι που σας επιτρέπουν να διακρίνεται το περιεχόμενο. H σειρά Eλληνικά Όσπρια της Agrino επιλέγει τις καλύτερες ποικιλίες από Έλληνες επιλεγμένους παραγωγούς των οποίων το όνομα και ο τόπος καλλιέργειας αναγράφεται στο πακέτο. Η Agrino ταξιδεύει σε όλες τις περιοχές της Ελλάδος συλλέγοντας τις καλύτερες ποικιλίες οσπρίων που ξεχωρίζουν όχι μόνο για την γεύση, αλλά και το ομοιόμορφο βράσιμο τους.

Στην εταιρία ΑΙΝΟΣ Α.Ε.Β.Ε., η φύση μαγειρεύει εδώ και 40 ολόκληρα χρόνια. Η αποστολή μας είναι να δημιουργήσουμε προϊόντα άριστης ποιότητας και ακαταμάχητης γεύσης με σκοπό να φτάσουν αναλλοίωτα στο πιάτο σας για μια ισορροπημένη και υγιεινή διατροφή, στις καλύτερες τιμές. Με αφοσίωση, συνέπεια και αίσθημα ευθύνης, η εταιρεία μας εργάζεται καθημερινά για την επίτευξη αυτού του στόχου.

Η MEDITERRANEAN FOODS A.E. είναι μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη επιχείρηση η οποία δραστηριοποιείται στον κλάδο των αρτυμάτων (μουστάρδα, ketchup, μαγιονέζες, σάλτσες). Παράγει, τυποποιεί και διαθέτει στην αγορά μια μεγάλη γκάμα προϊόντων με την επωνυμία BRAVA και DELICIA σε διάφορες συσκευασίες. Το σύνολο των παραγόμενων προϊόντων υπερβαίνει τους εκατό (100) κωδικούς και τους 2.000 τόνους.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ. ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ. ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ. Η Οικογένεια Αράπη, με όραμα την ποιότητα, την παράδοση, την υγιεινή, την καινοτομία και τον σεβασμό στο περιβάλλον, φέρνει κοντά σας το φρέσκο ελληνικό χοιρινό κρέας. Με βάση τις Λιβανάτες Φθιώτιδας, διατηρώντας τον χαρακτήρα της οικογενειακής επιχείρησης και προσθέτοντας σε αυτά την επιστημονική μας γνώση και κατάρτιση, δένουμε το όραμά της με τον κύκλο αξιών μας και εξελίσσουμε τη Φάρμα σε έναν οργανισμό, ο οποίος θα γίνει φάρος και πρότυπο ανάπτυξης των ελληνικών επιχειρήσεων της νέας γενιάς.