Μεγάλοι Χορηγοί

Οι επιστήμονες και επαγγελματίες διεθνείς Αρχιμάγειρες της Etoile ελέγχουν εξονυχιστικά όλες τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται στα εργαστήρια της σχολής για την ποιότητά τους και την ασφάλεια στην παρασκευή και μετακίνησή τους. Όλοι οι προμηθευτές και χορηγοί των εργαστηρίων μας είναι ελεγμένοι για την ασφάλεια των τροφίμων και των προϊόντων τους με τις πιο αυστηρές διαδικασίες, διαθέτοντας υποχρεωτικά αναγνωρισμένη πιστοποίηση HACCP.

 Γνωρίστε μερικές από τις ξεχωριστές επιχειρήσεις που υποστηρίζουν με θέρμη τις σπουδές Etoile:.

Μεγάλοι Χορηγοί - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs Οι επιστήμονες

Εδώ και 60 χρόνια, από το 1958, ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ, με έδρα το Ροδοτόπι Ιωαννίνων, κατέχει τη θέση του ηγέτη της ελληνικής πτηνοτροφίας και την πρώτη θέση στην καρδιά των καταναλωτών. Με παράδοση και ευθύνη.
Γιατί τα κοτόπουλα ΠΙΝΔΟΣ μεγαλώνουν σε ένα μοναδικό φυσικό περιβάλλον και τρέφονται με αγνές, φυτικές τροφές, εξασφαλίζοντας την μοναδική, αυθεντική γεύση του ορεινού κοτόπουλου με σιγουριά!
Για εμάς στον Αγροτικό Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων ΠΙΝΔΟΣ στόχος είναι να ικανοποιήσουμε τις υψηλότερες απαιτήσεις των καταναλωτών για γεύση αλλά και απόλυτη ασφάλεια. Με πλήρως καθετοποιημένη παραγωγή, με συνεχείς ποιοτικούς ελέγχους, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία.
Γι’ αυτό δε σταματάμε ποτέ να αναζητάμε νέους τρόπους να φέρουμε κοντά στον καταναλωτή ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει η ελληνική φύση, με εγγύηση και υπογραφή ποιότητας. Δε σταματάμε ποτέ να εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας σε νωπά, κατεψυγμένα, έτοιμα ψημένα και με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις, όπως η Νέα σειρά Αλλαντικών από φρέσκο κοτόπουλο, ώστε να καλύψουμε τις καθημερινές ανάγκες της οικογένειας με ξεχωριστές γευστικές προτάσεις. Αυτό είναι το κοτόπουλο που αγαπήθηκε από τους καταναλωτές και πήρε την 1η θέση σε πωλήσεις στην ελληνική αγορά. Γιατί είναι ορεινό. Γιατί είναι ΠΙΝΔΟΣ.

Η εταιρία Παπαδέας ΙΚΕ εξειδικεύεται στην παραγωγή, επεξεργασία και εμφιάλωση ξυδιού και παραγώγων αυτού. Ιδρύθηκε το 1975 από τον Παναγιώτη Παπαδέα, ενώ σήμερα η 3η γενιά της οικογένειας Παπαδέα διοικεί και εξελίσσει την επιχείρηση. Το brand MESSINO, εμπνευσμένο από τον τόπο μας, την Μεσσηνία, αποτελείται σήμερα από περισσότερους από 40 διαφορετικούς κωδικούς. Από απλό συμβατικό ξύδι και άρτυμα λεμονιού, βαλσάμικο ξύδι και κρέμες βαλσάμικου, έως και πέρλες από λευκό και μαύρο βαλσάμικο, τα προϊόντα MESSINO καλύπτουν τις ανάγκες ακόμα και του πιο απαιτητικού καταναλωτή. Η δραστηριότητα της επιχείρησης είναι κυρίως εξαγωγική, με περισσότερο από το 90% της ετήσιας παραγωγής να εξάγεται σε Ευπώπη και Αμερική.

Από το 1946 Πιστοί στους πελάτες μας – Σταθεροί στις αξίες μας. Η ικανοποίηση των πελατών μας που διαχρονικά αποτελούσε το κύριο μέλημα μας, αποκτά προστιθέμενη αξία αφού ο εκσυγχρονισμός μας με συνεχείς επενδύσεις, η αυστηρή επιλογή και χρήση πρώτων υλών μόνο ανωτέρας ποιότητας και η συντήρηση τους , ο ποιοτικός έλεγχος των προϊόντων και η συνεχής βελτίωση σε ανθρώπινο δυναμικό και υπηρεσίες , μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε εκτός από ποιοτικά , προϊόντα υγιεινά και ασφαλή.

Μεγάλοι Χορηγοί - ΙΙΕΚ Etoile by Les Chefs Οι επιστήμονες

Είμαστε παραγωγοί με πολύχρονη παράδοση στο λάδι. Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 2003. Επιλέγουμε τον καλύτερο καρπό από τους ελαιώνες μας και τον ελαιοποιούμε στο δικό μας λιοτρίβι με ψυχρή έκθλιψη. Αποθηκεύουμε το λάδι σε ανοξείδωτες δεξαμενές και το συσκευάζουμε με σύγχρονα μηχανήματα, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ελαιολάδου. Έτσι μπορούμε να σας προσφέρουμε ένα ελαιόλαδο άριστης ποιότητας και γεύσης διατηρώντας όλα τα ευεργετικά συστατικά της ελιάς.

Η FrieslandCampina Hellas αποτελεί θυγατρική εταιρεία της Royal FrieslandCampina www.frieslandcampina.com, μια από τις πέντε μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής γαλακτοκομικών προϊόντων στον κόσμο, με συνεταιριστική βάση 19.000 γαλακτοπαραγωγών, με παγκόσμια εμβέλεια και βαθιά παράδοση που ξεπερνά τα 140 χρόνια. Η Royal FrieslandCampina είναι μία εταιρία με νέο όνομα, αλλά μακρά ιστορία. Μία ιστορία που ξεκινά από την ίδρυση ενός τοπικού συνεταιρισμού γαλακτοκομικών το 1871 από μία ομάδα κτηνοτρόφων στην Ολλανδία και φτάνει μέχρι το σήμερα που αποτελούμε έναν από τον μεγαλύτερο συνεταιρισμό γαλακτοκομικών στον κόσμο.

Στα ζυμαρικά «ΗΛΙΟΣ» με σεβασμό προς τον τελικό καταναλωτή συνεχίζουμε εδώ και 80 χρόνια την παράδοση της ποιότητας. Στη διαρκή μας προσπάθεια για το καλύτερο,προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών από 100% σιμιγδάλι επιλεγμένου σκληρού σιταριού της μητρικής μας εταιρείας «ΜΥΛΟΙ ΠΑΝ. ΔΑΚΟΥ». Έτσι επιλέγοντας «ΗΛΙΟΣ» γνωρίζετε ότι επιλέγετε 100% ελληνικά ζυμαρικά που παρασκευάζονται από «επώνυμο», υψηλής διατροφικής αξίας σιμιγδάλι.

Στην Unilever Food Solutions είμαστε chef που υποστηρίζουν chef με λύσεις για δημιουργικά και υγιεινά πιάτα, εκπαίδευση, έμπνευση και επικοινωνία. Το όραμά μας είναι να ελευθερώσουμε τους chef να κάνουν αυτό που αγαπούν. Η Unilever Food Solutions, είναι μέλος του Ομίλου Unilever και κατέχει ηγετική θέση στον τομέα της μαζικής εστίασης. Δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως στη βιομηχανία τροφίμων από το 1880, με αγαπημένα brands όπως: Knorr, Hellmann’s, Lipton, Carte D’Or και άλλα. Ως η μοναδική επιχείρηση τροφίμων της Unilever, ηγούμαστε του τομέα της μαζικής εστίασης, παρέχοντας καινοτόμα και υψηλής ποιότητας επαγγελματικά προϊόντα και υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας, που δημιουργήθηκαν από περισσότερους από 300 επαγγελματίες chef, καλύπτουν 50 κουζίνες, σε 200 εκατομμύρια πιάτα την ημέρα. Η εμπειρία σε 75 αγορές έχει αποδείξει ότι οι άνθρωποι αναζητούν τον ενθουσιασμό και τις φρέσκες ιδέες των παγκόσμιων πιάτων, αλλά θέλουν επίσης τo πιάτο τους να έχει και τοπικό χαρακτήρα. Οι ομάδες μας στην αγορά συνεργάζονται με επιχειρήσεις μαζικής εστίασης σε όλο τον κόσμο για να κάνουν τα μενού τους ελκυστικά στους ντόπιους καταναλωτές, είτε αυτό σημαίνει να καλύπτουν την ανάγκη για υγιεινές, νόστιμες και δίχως τύψεις γευστικές εμπειρίες, να προσαρμόζουν μια παγκόσμια τάση σε τοπικά δεδομένα ή να φέρνουν τις πιο συναρπαστικές κουζίνες του κόσμου σε τοπικές αγορές.