Tο Sushi στα καλύτερα του: 2 Σεμινάρια από τον μάγο του Sushi, Chef Αντώνη Κουρκούτα

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΚΟΠΗΣ SASHIMI-NIGIRI ΚΑΙ SUSHI ROLLS: 2 νέα Σεμινάρια στην Etoile

Παρόλο που φαίνεται ένα απλό και μη επιτηδευμένο πιάτο, το sushi και οι ποικιλίες του απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και τεχνικές ώστε φτάσουν την τελειότητα που παραδίδουν οι Ιάπωνες Chef. Απαραίτητος στη διαδικασία αυτή είναι ο σωστός δάσκαλος. Στις 17 και 18 Δεκεμβρίου, στην Etoile θα βρίσκεται για πρώτη φορά ένας από τους πιο αξιόλογους chefs της γενιάς μας, ο Executive Chef του γνωστού εστιατορίου ‘Ιθάκη’ για να μας μυήσει στα μυστικά της Ιαπωνικής Κουζίνας.

Τα Σεμινάρια “Τεχνικές Κοπής Sashimi-Nigiri” και “Sushi Rolls” απευθύνονται όχι μόνο στους λάτρεις του sushi αλλά και σε όσους αναζητούν επαγγελματική προοπτική σε αυτή την περιζήτητη σήμερα κουζίνα. Κλείσε τη θέση στο Σεμινάριο που σε ενδιαφέρει και μείνε συντονισμένος για αυτά που θα ακολουθήσουν!