Τρία πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης για όσους αγαπούν τη μαγειρική, την αρτοποιία-ζαχαροπλαστική και τα ξενοδοχειακά

Πιστοποιημένο πρόγραμμα Μαγειρικής

Τρία πιστοποιημένα προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης για όσους αγαπούν τη μαγειρική, την αρτοποιία-ζαχαροπλαστική και τα ξενοδοχειακά

Για όσους αγαπούν την μαγειρική, τη ζαχαροπλαστική, επιθυμούν άμεση εργασία στον χώρο του τουρισμού και χρειάζονται ένα ταχύρυθμο πρόγραμμα ώστε να αποκτήσουν εξειδικευμένη και πιστοποιημένη γνώση πάνω στα αντικείμενα, η Εtoile έχει σχεδιάσει ταχύρρυθμα προγράμματα διάρκειας 5 μηνών με έμφαση στην πρακτική και εφαρμοσμένη εκπαίδευση.

Ταχύρυθμα προγράμματα εντατικής εκπαίδευσης λειτουργούν για τον τομέα της Μαγειρικής, της Αρτοποιίας- Ζαχαροπλαστικής και των Ξενοδοχειακών σπουδών. Ξεκινούν δύο φορές το χρόνο, στην αρχή του φθινοπωρινού εξαμήνου (Οκτώβριος) καθώς και του εαρινού εξαμήνου (Φεβρουάριος), διεξάγονται στα σύγχρονα εργαστήρια της Etoile και οδηγούν σε Πιστοποίηση από τον Τεχνοβλαστό του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου και το Εθνικό Συμβούλιο Διαπίστευσης (ACTA) αλλά και σε Βεβαίωση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2 της Etoile.

Η Εtoile σε συνεργασία με την ACTA και την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος, κατανοώντας πλήρως τη σημασία της πιστοποιημένης γνώσης στη σύγχρονη αγορά εργασίας σχεδιάζει προγράμματα που οδηγούν σε πρωτοποριακές, για τα ελληνικά δεδομένα, πιστοποιήσεις (όπως “Certified Chef Executive” CChE). Οι πιστοποιήσεις αυτές είναι ιδανικές για κάθε επαγγελματία Αρχιμάγειρα, Αρχιζαχαροπλάστη, Αρτοποιό, Ειδικό Μαγειρικής Τέχνης που θέλει να ξεχωρίσει, έχοντας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο του. Τα πιστοποιητικά αυτά συνυπογράφονται από την ACTA και την Ομοσπονδία Αρχιμαγείρων Ελλάδος.

Βασικά χαρακτηριστικά των προγραμμάτων αυτών είναι:

– Προσανατολισμός στην πρακτική άσκηση (οι εκπαιδευόμενοι παρασκευάζουν τις συνταγές)

– Ολιγομελή τμήματα

– Ολοκληρωμένη επιμόρφωση. Εξειδικευμένη γνώση

– Καταξιωμένοι επαγγελματίες και ικανοί εκπαιδευτές

– Εκτεταμένο δίκτυο συνεργασιών στον τομέα που υποστηρίζουν την εύρεση εργασίας

– Υποστήριξη από το Γραφείο Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Σχολής

– Έμφαση στην ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων και ικανοτήτων.

– Πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας

– Εκπαίδευση σε σύγχρονα εργαστήρια, πλήρως εξοπλισμένα

– Χρήση άριστων και ποικίλων πρώτων υλών (αναλώσιμων) για τις παρασκευές

– Δίγλωσσες βεβαιώσεις και πιστοποιήσεις για εργασία στο εξωτερικό.

Περισσότερες πληροφορίες για την ύλη, τις ώρες των μαθημάτων και το κόστος των διδάκτρων μπορείτε να αναζητήσετε στο τηλ 210 9271130 (κ.Σακελλαρίου).