Όλοι γνωρίζουμε τη δύναμη της αυστηρής χορτοφαγίας, όμως δεν γνωρίζουμε τις ποικίλες δυνατότητες που μας δίνει μια τέτοια κουζίνα για πρωτοτυπία. Στο Σεμινάριο ‘Vegan Κουζίνα’ θα εντρυφήσουμε σε μία ποικιλία από πιάτα που θα μας κάνει να αγαπήσουμε την χορτοφαγία! Μέσα απο την πρώτη ενότητα, θα γνωρίσουμε ένα διαφορετικό πρωινό που αποτελείται από pancake με πετιμέζι και μαρμελάδα πορτοκάλι, pourige με γάλα σόγιας, τσιαπάτα με αβοκάντο και μανιτάρια, muffins μπανάνας, στραπατσάδα με ντομάτα και tofou, και smoothies φρούτων, και ρυζόγαλο με γάλα καρύδας! Στην δεύτερη ενότητα πρωταγωνιστούν το ψωμί (με γλυκάνισο και κουκουνάρι), το κριθαρότο,τα batonnet παντζαριού με βανίλια μαγαδασκάρης, τα μανιτάρια φρικασέ με ταχίνι και σταμναγκάθι και τα πουγκιά μήλου με λουκούμι. Τέλος, θα ετοιμάσουμε ντάκο με ντομάτα και καραμελωμένα κρεμμύδια, ρεβίθια φούρνου με καραμέλα σκόρδου, μπιφτέκια κινόα και πανακότα καρύδας.