Κέρδισε μια υποτροφία στον τομέα των Ξενοδοχειακών σπουδών αξίας 6.500 ευρώ

ΚΕΡΔΙΣΕ ΜΙΑ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ ΑΞΙΑΣ 6.500 ΕΥΡΩ
Τώρα οι σπουδές σου ξεκινούν από την  Εtoile

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs δίνει την ευκαιρία σε όλους όσους επιθυμούν να σπουδάσουν στον ολοένα και ανερχόμενο τομέα των ξενοδοχειακών, να διεκδικήσουν μία υποτροφία αξίας 6.500 ευρώ, που θα τους φέρει πιο κοντά στην επαγγελματική επιτυχία!

Η υποτροφία θα καλύψει τα δίδακτρα διετούς φοίτησης επιπέδου ΙΕΚ στην ειδικότητα Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας, μία ειδικότητα που σήμερα αποτελεί το ισχυρό χαρτί της ελληνικής οικονομίας καθώς σύμφωνα με πρόσφατα στοιχεία του Υπουργείου Εργασίας ο τομέας του τουρισμού «ηγείται» των θέσεων με τη μεγαλύτερη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Ο νικητής θα αναδειχθεί μέσα από δημόσια κλήρωση που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο εκδήλωσης επαγγελματικού προσανατολισμού που διοργανώνει η Etoile (11 Σεπτεμβρίου 2019). Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στην κλήρωση είναι η παρουσία του ενδιαφερόμενου στην εκδήλωση καθώς και η διενέργεια προσωπικής συνάντησης στα γραφεία της Etoile. 

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή η ηλικία μικρότερη των 30 ετών. Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβουν μέρος ήδη εγγεγραμμένοι σπουδαστές.

Δείτε τους όρους του διαγωνισμού πατώντας εδώ.

Η ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής πέρασε.