Δύο νικητές, δύο υποτροφίες που ανοίγουν δρόμους και μία ξεχωριστή εκδήλωση στην Etoile

Υποτροφίες Etoile by Les Chefs

Δύο νικητές, δύο υποτροφίες που ανοίγουν δρόμους και μία ξεχωριστή εκδήλωση στην Etoile

Ακόμα μία χρονιά η Etoile απένειμε υποτροφίες σπουδών επιπέδου IIEK με στόχο να βοηθήσει φιλόδοξους νέους να κάνουν τα πρώτα τους βήματα στον κόσμο της εξειδικευμένης γνώσης που θα τους εξασφαλίσει την καριέρα που επιθυμούν.

H απονομή των υποτροφιών έγινε από τον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κ. Γιάννη Παπαδόπουλο σε εορταστικό κλίμα.

O Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συμμετείχαν στο διαγωνισμό για τις υποτροφίες και να ευχηθεί στους επιτυχόντες μία εποικοδομητική φοίτηση και μια ακόμα πιο λαμπρή καριέρα στον τομέα της επιλογής τους!

Υποτροφίες Etoile 1

Η υποτροφία για την ειδικότητα ‘Τεχνικός Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας’ είχε αποδέκτη τον Ίτστεν Δημήτριο που μετά από κλήρωση παρέλαβε τον τίτλο του στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσε η Etoile για τον επαγγελματικό προσανατολισμό, το απόγευμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Υποτροφίες Etoile by Les Chefs

Η νικήτρια της υποτροφίας στην ειδικότητα ‘Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης/ Chef’, Γκόγκα Πολυξένη αναδείχτηκε μέσα από προσωπική συνέντευξη ενώπιον επιτροπής της Etoile και από τον Οκτώβριο θα είναι σπουδάστρια στην πιο εξειδικευμένη Σχολή για τη γαστρονομία και τον τουρισμό!