Υποτροφίες για σπουδές στις ειδικότητες Chef, Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική αξίας 3500 ευρώ από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Etoile

Υποτροφίες Etoile by Les Chefs

Υποτροφίες για σπουδές στις ειδικότητες Chef, Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική αξίας 3500 ευρώ από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Etoile

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Etoile by Les Chefs βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να προκηρύξει δύο υποτροφίες για σπουδές επιπέδου ΙΙΕΚ στις ειδικότητες ‘Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης /Chef’ και ‘Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική’, συνολικής αξίας 3.500 ευρώ. Στόχος μας είναι να δώσουμε τη δυνατότητα σε φιλόδοξους νέους να κυνηγήσουν τόσο το όνειρο τους όσο και μία επιτυχημένη καριέρα στους παραπάνω τομείς υποστηρίζοντας τα πρώτα τους βήματα.

Επιλέγοντας κανείς να σπουδάσει στην Etoile επιλέγει σπουδές με άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και μπορεί να σχεδιάζει ένα υποσχόμενο επαγγελματικό μέλλον. Oι νικητές των υποτροφιών θα έρθουν πιο κοντά σε αυτό το μέλλον, καθώς η Etoile θα καλύψει για ένα χρόνο τα ετήσια δίδακτρα φοίτησης επιπέδου ΙΕΚ στις ειδικότητες Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης (Chef) και Αρτοποιία- Ζαχαροπλαστική, ειδικότητες που οδηγούν σε θέσεις οι οποίον σήμερα έχουν μεγάλη ζήτηση στην αγορά εργασίας.

Ο νικητής της υποτροφίας θα επιλεγεί μετά από προσωπική συνέντευξη που θα διεξαχθεί ενώπιον επιτροπής στις εγκαταστάσεις της Etoile (Ηλία Ηλιού 81, Μετρό Νέος Κόσμος).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους ως την Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα και καλώντας στο 2109271130 για να επιβεβαιώσουν τη συμμετοχή τους και να κλείσουν ραντεβού για προσωπική συνέντευξη. Oι συνεντεύξεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 19/09 και την Παρασκευή 20/09. Οι υποψήφιοι είναι απαραίτητο να κατέχουν απολυτήριο Λυκείου, να έχουν ηλικία μικρότερη των 24 ετών και να μην είναι εγγεγραμμένοι σε σχετική Σχολή. Στο διαγωνισμό δεν μπορούν να λάβουν μέρος ήδη εγγεγραμμένοι σπουδαστές της Etoile.
Πρόκειται για μια μοναδική ευκαιρία να ακολουθήσεις την καριέρα που πάντα ονειρευόσουν!

H ημερομηνία για δήλωση συμμετοχής πέρασε.